Варок Лайтинг Системс  България получи наградата на Българска Агенция за

...
 Варок Лайтинг Системс  България получи наградата на Българска Агенция за
Коментари Харесай

Българската Агенция за Инвестиции награди Варок Лайтинг Системс България

 Варок Лайтинг Системс  България получи премията на Българска Агенция за Инвестиции в раздел „ Сливане и придобиване ”, на гала в НДК на 7-ми март т. година Наградата получи Петър Райчев финансов и административен управител на компанията за България.
Петър Райчев, Финансов и административен управител на „ Варок Лайтинг Системс България “
Осем месеца по-рано, на 2 юли 2018 година беше финализирана договорката за придобиването на турската  „ Sa-ba Automotive ” от американската компания  „ Варок  Лайтинг  Системс ”.

Регистрираната в Съединени американски щати компания „ Варок “, която е част от индийската група „ Varroc ” е водещ разработчик и производител на системи за външно осветяване от последващо потомство и електроника за ръководство на транспортни средства за коли и мотоциклети.

Седалището на компанията е в Плимут, щата Мичиган. Основана е в Таран Джайн  в Индия през 1990 година В момента има 47 индустриални предприятия в 17 страни на пет континента. За компанията работят над 7 400 чиновници.

На 23 януари 2019 година „ Варок Лайтинг Системс  България ”  разшири активността си с нов завод на стойност 8 млн. евро за произвеждане на дребни осветителни тела за автомобилната промишленост. Площта на завода е 30 кв. м., като индустриалните мощности са ситуирани на 3 000 кв. м. До края на годината се чака, откритите работни места да бъдат 100, а през 2024 година да доближат до 400.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР